“Jouw Optimale Darmgezondheid” behandeling

Heb je regelmatig (of chronisch) last van darmproblemen, een opgeblazen gevoel, zuurbranden, obstipatie, diarree, de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa?

Hebben onderzoeken tot nu toe nog niet veel opgeleverd?

Je hebt al veel geprobeerd en je komt maar niet verder?

Kan je er niet achter komen welke voeding jouw klachten positief of negatief beïnvloedt?

Wil je nu in actie komen en weer grip op je (darm)gezondheid krijgen?Dan is de “Jouw Optimale Darmgezondheid” behandeling iets voor jou. In deze behandeling gaan we samen aan de slag om de oorzaken te achterhalen en aan te pakken en daarmee jouw darmgezondheid te verbeteren.
Hiermee krijg je weer grip op je gezondheid én je leven. Want bedenk eens wat je allemaal zou willen én kunnen doen als je jouw (darm)gezondheid herstelt of verbetert. Neem zelf de regie in handen voor een energieker en leuker leven.
Je kunt de behandeling direct starten en bent flexibel in het inplannen van de afspraken.
“Jouw Optimale Darmgezondheid” behandeling:

 • Uitgebreid online video gesprek van 75 minuten.
  Tijdens deze behandeling starten we met een uitgebreid eerste online video gesprek* van 75 minuten waarin we dieper ingaan op je klachten, je ziektegeschiedenis, je voedingspatroon (aan de hand van een ingevuld voedingsdagboekje), eventueel medicijngebruik. We bespreken waar voor jou de eerste mogelijkheden liggen voor verbeteringen van je (darm)gezondheid.
 • Helder persoonlijk plan van aanpak.
  Je krijgt een helder uitgebreid persoonlijk plan van aanpak waarmee je inzicht krijgt in je klachten en je voedingspatroon. Je leert veranderingen door te voeren en praktisch in je dagelijkse leven toe te passen.
 • 5 x online video consult.
  Je kunt 5 x een online video consult van 30 minuten inplannen. Je bent flexibel om deze zelf in te plannen.
 • Persoonlijke begeleiding via email.
  Je hebt 4 x keer de mogelijkheid tot het tussendoor vragen stellen per email. Door de mogelijkheid van het tussendoor vragen stellen per email blijf ik nabij en kan ik je goed begeleiden. Hiermee kan ik je nog beter helpen bij het zetten van de volgende stap. 
 • 4 x een inspirerende mail.
  Je ontvangt 4 x een mail met leuke en makkelijke recepten afgestemd op jouw behoeften en smaak.

*Het is ook mogelijk om het eerste gesprek offline, 1 op 1 in mijn praktijk in Pijnacker, te plannen.


Om sneller de oorzaak en de (darm)gezondheid in kaart te brengen werk ik graag met laboratoriumonderzoek. Hierdoor kunnen we effectiever en doelgerichter jouw klachten aanpakken en daarmee sneller resultaat boeken.
Daar ziektebeelden en klachten per individu erg verschillen is het voor het verkrijgen van de beste resultaten het effectiefst om tijdens de behandeling te kijken wat nodig is aan onderzoek. Deze “Jouw Optimale Darmgezondheid” behandeling is exclusief laboratorium onderzoek en geadviseerd supplement gebruik. 

De investering voor “Jouw Optimale Darmgezondheid” is € 357,00.
(Darm)gezondheid voor een leven lang!