Gratis Suppletie Advies Gesprek

Er zijn veel tegenstrijdige berichten over het gebruik van voedingssupplementen.
De zin en onzin van probiotica bij darmklachten. Welke probiotica is goed en welke bacteriestammen bevat deze? Zijn die specifieke bacteriën werkzaam bij mijn klachten? Hoe lang slik ik een probiotica? Zijn er nog meer supplementen die van belang zijn bij mijn klachten? Kan het ook een negatieve uitwerking hebben bij mijn klachten?
Allemaal vragen die mij regelmatig worden gesteld.

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer en twijfel je of je het allemaal goed doet? Tijdens dit online gesprek kun je al jouw vragen over voedingssupplementen stellen.
Wil je mijn persoonlijke advies voor jouw persoonlijke situatie?


Ja, ik wil een Suppletie Advies Gesprek

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op om een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen.