E-book Puur & Gezond Leven

Hoe mooi is het wanneer we bij gezondheidsklachten en/of ziekten ons lichaam kunnen voeden met de juiste voedingsstoffen, in optimale hoeveelheden, en dit ook nog eens in een smakelijke maaltijd op tafel kunnen zetten?

De samenwerking tussen Carlo Straver, chefkok en eigenaar van Carlo Straver Culinair, en Erna zorgt voor kennis over voedingsstoffen, gezondheid , goede bereidingstechnieken en pure en gezonde recepten.
Door onze kennis te koppelen is ons E-book Puur & Gezond Leven tot stand gekomen.

Vind jij het ook lastig om een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Wil je alles weten over voedingsstoffen en je gezondheid?
Wat is de functie van suikers, eiwitten en vetten? Welke voeding is goed voor je immuunsysteem? Wat doet maagzuur en hoe verloopt je vertering? Een kleine greep uit de verschillende onderwerpen die aan bod komen. Carlo maakt met zijn jarenlange ervaring als chefkok de vertaalslag naar de keuken. Want het is leuk al die kennis over voedingsstoffen en gezondheid maar hoe vertaal je dit in een gezonde en smakelijke maaltijd? Carlo vertelt je alles over bereidingstechnieken en geeft smakelijke recepten die je zelf thuis kunt maken.

Meer weten? Kijk op www.puurengezondleven.nl en download gratis hoofdstuk 1&2 van ons E-book Puur & Gezond Leven.